PayPal udvider Crypto-funktionen til alle amerikanske brugere, Christine Lagarde fremsætter positive kommentarer til Digital Euro – Top 5 Crypto News of the Week

Bitcoin skubber stadig tempoet og steg for nylig over prisniveauet på $ 16.000. Denne uge havde vi masser af fascinerende kryptonyheder, og vi har samlet de 5 mest interessante historier til dig.

PayPal udvider sin kryptovaluta-service til alle berettigede amerikanske kunder

Betalingsgiganten PayPal har udvidet sin kryptokurrency-tjeneste til alle kvalificerede brugere i USA. Tidligere måtte interesserede brugere slutte sig til en venteliste, før de kunne købe og sælge Bitcoin BTC, -0,69%, Ethereum ETH, 1,91%, Bitcoin Cash BCH, 0,56% og Litecoin LTC, 3,15% via PayPal.

ECB-præsident Christine Lagarde siger, at hendes „fornemmelse“ er, at den digitale euro bliver en realitet

Præsident for Den Europæiske Centralbank (ECB), Christine Lagarde, har igen kommenteret udsigterne for den digitale euro, en potentiel centralbank digital valuta (CBDC), der i øjeblikket undersøges af ECB.

I et panel om centralbankpolitik, hvor den amerikanske føderale reserveformand Jerome Powell og Bank of England-guvernør Andrew Bailey også var til stede, sagde Lagarde, at hendes antagelse er, at en digital euro til sidst vil blive en realitet.

Milliardærinvestor Stanley Druckenmiller afslører, at han er lang på Bitcoin

Milliardærinvestor Stanley Druckenmiller, der tidligere var formand for Duquesne Capital og også fungerede som den ledende porteføljeforvalter for George Soros ‚Quantum Fund, afslørede at han ejer Bitcoin.

Druckenmiller fremsatte sine kommentarer til BTC for nylig på CNBC. Selvom han bemærkede, at han ejer meget mere guld, end han gør Bitcoin Trader, siger Druckenmiller, at han ikke ville blive overrasket over at se Bitcoin overgå guld, hvis hans indsats på guld viser sig at være en succes.

Infura-udfald forårsager hovedpine ved krypto-udveksling og Ethereum dApps

Den store Ethereum-infrastrukturudbyder Infura oplevede problemer tidligere på ugen og forårsagede hovedpine for kryptovalutaudvekslinger og Ethereum dApps. Infuras hovedrolle har længe været genstand for debatter, hvor kritikere hævder, at Ethereum-evosystemet er for afhængigt af et enkelt centraliseret selskab.

Ripple købte 45,5 millioner dollars i XRP-kryptokurrency i 3. kvartal 2020

Det amerikanske fintech-firma Ripple har offentliggjort sin seneste XRP-markedsrapport, hvori den skitserede tilstanden af ​​XRP XRP, 6,99% markeder samt sit eget salg og køb af XRP.

I tredje kvartal købte Ripple XRP til en værdi af 45,5 millioner dollars, mens de solgte kryptovalutaen til 81,4 millioner dollars i On Demand Liquidity-relateret salg. Ifølge Ripple foretog det ikke noget XRP-salg i 3. kvartal, der ikke var forbundet med ODL-produktet.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.