UK Man tilbyder City $ 72 millioner for tilladelse til at grave op kasseret Bitcoin Fortune

James Howells, en britisk IT-medarbejder, har tilbudt Newport byråd 72 millioner dollars i bytte for tilladelse til at grave en harddisk op, som han kasserede tilbage i 2013, og som har 7.500 BTC gemt i den.

Ifølge The Telegraph kastede Howells ved en fejltagelse harddisken, mens han rengjorde sit hus dengang

Hans Bitcoin-formue blev optjent ved minedrift med en CPU, da det stadig var relativt let at udvinde flagskibskryptovalutaen.

Da hans formue begyndte at være millioner værd, forsøgte han at gendanne harddisken, men byrådet i Newport har løbende afvist hans anmodninger. Ifølge Newport Daily Tabloid South Wales Argus har han nu afgivet et tilbud til byen til en værdi af 25% af midlerne som en COVID-19 nødhjælpsdonation.

Til nuværende priser er BTC, der holdes på harddisken, næsten 300 millioner dollars værd. IT-medarbejderen sagde angiveligt, at han bare har brug for adgang til deponeringsjournaler for at vide, hvor man skal søge, og at søgeteamet vil skabe en lufttæt forsegling for at forhindre frigivelse af giftige gasser.

Howells kommenterede muligheden for at finde midlerne sagde, at der ikke er „nogen garanti“ for, at harddisken stadig fungerer på grund af det miljø, den er i, men tilføjede:

Det udvendige tilfælde kan være rustet. Men den indvendige disk, hvor dataene er gemt, skal der være en god chance for, at det stadig fungerer. Jeg tror, ​​at der stadig vil være en chance. Men jo længere dette trækker frem, er det mindre sandsynligt, at det er en mulighed.

Embedsmænd har dog imødegået, at der er miljørisici forbundet med udgravningen, og at hvis harddisken ikke findes, skulle de selv dække regningen. Howells har dog sagt, at han er parat til at forpligte midler til en deponeringskonto til dækning af udgravningsomkostningerne.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.